Kreatív Médiatábor középiskolásoknak

Érdekel a média? Újságírónak készülsz? Képregény-rajongó vagy, esetleg te magad is próbálkozol a képregény-készítéssel? Vannak kedvenc gameplayereid, bloggereid, vloggereid? Kíváncsi vagy, mi az a videóművészet? A pihenés és lazulás mellett szívesen foglalkoznál egy hetet ezekkel a témákkal egy jó csapatban? Akkor június 26. és 30. között a Zsolnay negyedben a helyed!

A PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke és a Médianegyed Egyesület
kreatív médiatábort szervez középiskolásoknak.

 Amire számíthatsz:

        ·  minden nap más izgalmas médium az írott sajtótól az online videón és a különböző                      videóművészeti alkotásokon át a képregényig

        ·  élményközpontú, interaktív foglalkozások, kreatív gyakorlatok, játékok

        ·  új információk és szempontok az új médiáról, az új médiához

        ·  egyetemi oktatók, szakértők közreműködése

A tábor alatt készült alkotásokból, munkákból 2017 őszén kiállítás nyílik a PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék Zsolnay Negyedben található re:public galériájában.

Részvételi díj: 25.000 Ft.

Jelentkezés: 2017. június 21-ig 10.000 Ft előleg befizetésével és a jelentkezési lap beküldésével a medianegyed@commonline.hu címre

A jelentkezési lap letölthető ITT.

A fennmaradó összeget (15.000 Ft) a tábor kezdetéig kell befizetni (részletek a jelentkezési lapon). A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk, a maximális létszám 20 fő.

A tábor naponta 9-16 óráig tart, a részvételi díj magában foglalja a közeli Room bistro-beli ebédet és a napközbeni frissítőket.

További információ: Velősy Gabriella, medianegyed@commonline.hu; Tel: 72/501-561(hétköznap 10.00 – 14.00 között)