Gyakornoki program a Filmtekercsnél!

Ismét kulturális (filmes) újságírói gyakornoki programot hirdet a Filmtekercs.hu, Magyarország legnagyobb önálló filmes portálja. A program várhatóan a következő hallgatókat érdekelheti:
- újságíró,
- egyéb média szakos,
- kommunikáció szakos,
- filmszakos,
- esztétika szakos.
Hol lehet a legjobban gyakornokoskodni? Hát a moziban!  GYAKORNOKI PROGRAM A FILMTEKERCSNÉL  
 A Filmtekercs.hu, Magyarország legnagyobb önálló moziportálja gyakornoki programot hirdet. A program – ésszerű munkaelvárás mellett – kiváló bevezetést ad az online kulturális sajtó világába. Kipróbálhatod magad a kritikaírásban, a tudósításban, a hírszerkesztésben, belemerülhetsz a fesztiválok és a mozi világába, interjúzhatsz, megírhatod saját ötleteidet, mindezt tapasztalt mentorok segítségével.
 
A Filmtekercs szoros, családias közössége már sok újságírót indított el a pályán. Odafigyelés és profi irányítás, ezzel együtt pedig kreatív szabadság vár nálunk. Régóta elkötelezettek vagyunk a minél hasznosabb gyakornoknevelés iránt: annál is inkább, mivel a legjobbak a program végeztével bekerülhetnek a szerkesztőségbe! 
 
„Gyakornokként még hosszabb lelkesítőt is lett volna időm írni, de most túl elfoglalt vagyok: idén a Filmtekercs Fesztivál-rovatvezetőjeként a Berlináléról fogok tudósítani :)” (Simor Eszter rovatvezető)
 
„Még két éves újságírói tapasztalattal is rengeteg újat mutatott a Filmtekercs gyakornoki programja számomra. Az egyik legjobb döntés volt, hogy csatlakoztam.” (Tóth Nándor Tamás PR-koordinátor)
 
„A gyakornoki program legnagyobb előnye, hogy folyamatosan kaptam visszajelzést a mentoraimtól – a publikálási lehetőség és az ingyenes sajtóvetítés pedig már csak hab volt a tortán.” (Piller Mónika rovatvezető)
 
„Óriási előny, hogy az egyetem befejezése előtt élesben is kipróbálhattam magam. Tapasztalatot szereztem, érdekes feladatokokat kaptam egy felkészült, segítőkész csapatban.” (Végh Márton újságíró)
 
„Meglepett, hogy a Filmtekercs csapata milyen kemény szakmaisággal dolgozik, és mégis milyen könnyen tudnak laza és baráti hangulatban együttműködni.” (Magyar Vivien újságíró)
 
Így jelentkezhetsz:
Írj emailt a szerkesztoseg@filmtekercs.hu címre, csatolt szakmai önéletrajzzal és két-három saját filmkritikával (akár publikáltál már, akár nem). Előny, ha egyéb típusú szakmai cikket is csatolsz. Az emailt motivációs levélként fogalmazd meg.

Plakát: MEGNÉZEM